VOJSAVA
RESTAURANT


Vojsava
Restaurant

Më e mira nga më të mirat
Në Restorant Vojsava ne premtojmë një
përvojë të ngrohtë mikpritëse dhe
relaksuese të ngrënies që ofron diçka
të ndryshme për klientët vendas dhe të
huaj dhe ju siguron të shijoni një
përvojë të paharrueshme ushqimore
çdo ditë.
Restorant Vojsava është një vend
argëtimi dhe relaksi i vendosur në
Sarandë, Shqipëri, rruga Gjin Bue
Shpata.
Rezervoni
Delikatesa të zgjedhura

Ne Kemi dicka për të gjithë


Menuja JonëSupa e ditës
menu

Patëllzhanënë të mbushur
menu

Radhiqe
menu

Patate Të Skuqura
menu

Byrek me djathë
menu

Byrek me spinaq
menu

Relaksohuni.Hani.


Galeria